به دنبال صدور فراخوان تجمع و راهپیمایی موتوری «امت حزبالله» علیه رفع فیلتر واتساپ و گوگلپلی از سوی شورای عالی فضای مجازی، ویدیوی منتشر شده از این تجمع نشان میدهد با وجود تبلیغات گسترده، تنها کمتر از ۱۰ نفر در آن شرکت کردند.
سایت خبری انتخاب جمعه هفتم دیماه گزارش داد در حالی که طرفداران حکومت در اطلاعیهای خواستار تجمع و «راهپیمایی موتوری امت حزبالله» پس از نماز جمعه تهران شده بودند، استقبال اندکی از این فراخوان صورت گرفت.
در اطلاعیه این گروه، دلیل برگزاری تجمع رفع فیلتر واتساپ و گوگلپلی عنوان شده بود.
انتخاب افزود ویدیوهای منتشر شده در فضای مجازی نشان میدهد شمار حاضران در این تجمع «شاید به ۱۰ نفر هم نرسد».
شورای عالی فضای مجازی چهارم دیماه در جلسهای به رفع محدودیت دسترسی به واتساپ و گوگلپلی رای داد، اما تلگرام، اینستاگرام، یوتیوب و ایکس (تویيتر سابق) رفع فیلتر نشدند.
رفع فیلتر واتساپ و گوگلپلی با مخالفت برخی چهرههای وابسته به حکومت در ایران روبهرو شد. از جمله محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر پیشین جمهوری اسلامی در استرالیا، در مخالفت با رفع فیلترینگ و با تاکید بر اجرای قانون موسوم به «عفاف و حجاب» گفت برخی تا ایران را مشابه تایلند نکنند، دستبردار نیستند.
انتخاب در ادامه گزارش خود از تجمع مخالفان رفع فیلترینگ در تهران نوشت بر اساس ویدیوهای منتشر شده، فردی بر روی وانت فریادهای «طرح رفع فیلترینگ / فتنه مرجفون است» و «رسانه معاند / مخل امنیت است»، سر داده است.
این رسانه افزود این گروه پیشتر نیز در مقابل مرکز ملی فضای مجازی، تجمعات متعدد اما کمتعدادی علیه رفع فیلترینگ برگزار کرده بود.
شورای عالی فضای مجازی در سال ۱۳۹۰ به دستور علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، تشکیل شد.
این شورا از مهمترین نهادهای اعمال فیلترینگ در جمهوری اسلامی به شمار میرود و سال ۱۳۹۶ به دلیل نقشش در سرکوب، سانسور و محدودسازی آزادی بیان و اینترنت از سوی آمریکا تحریم شد.